Nyhedsbrev oktober 2017, Æblefestival m.m.


Kære modtagere af Nyhedsbrev

Gråsten Æblefestival nærmer sig med raske skridt. Den finder sted fra d.12.-14.10 på havnen i Gråsten. Kulturlandsbyen deltager også i år. Vi står i et “kulturtelt” sammen med Historisk Forening for Graasten By og Egn og FFKK. Igen i år kan man købe varm æblepunch (og vi håber på bedre vejr end sidste år). Historisk Forening og Kulturlandsbyen har sammen lavet en quiz, hvor man kan vinde præmier og man kan se en billedserie fra området omkring Fiskbæk, med gamle billeder af Gråsten Landbrugsskole og husmandsstederne samt lidt information om de to foreninger. I er meget velkomne til at kigge forbi, når I alligevel er langs til de andre telte. Hele programmet kan ses på hjemmesiden http://graastenforum.dk/aeblefestival/

Og så vil vi gøre opmærksom på et nyt tiltag fra Gråsten Landbrugsskole. Der afholdes højskoleaftener, fem i alt. Det er et spændende tiltag, som vi selvfølgelig støtter.
Det første foredrag er allerede nu på tirsdag. Det udførlige program kan læses på Landbrugsskolens hjemmeside http://gl.dk/filer/hojskoleaften.pdf (eller klik på billedet herunder)

I ønskes en rigtig god efterårsferie.

Mange hilsener
Hanne Næsborg
Formand for Kulturlandsbyen6300