Sønderjysk buffet blev en stor succes


Der har vist sig en overvældende interesse for Kulturlandsbyen6300s foredrag d. 7. marts på Gråsten Landbrugsskole, hvor man først kunne smage en sønderjysk buffet og bagefter høre museumsinspektør Inge Adriansen fortælle om sønderjysk-slesvigsk madkultur.

Den 7. marts kommer museumsinspektør Inge Adriansen fra Sønderborg slot og fortæller om »Smagen af Sønderjylland-Schleswig. En grænseoverskridende madkultur«. Inge Adriansen er ved at lægge sidste hånd på en bog om dette emne, den udkommer her i foråret.
Ved arrangementet, der foregår på Gråsten landbrugsskole, Fiskbækvej 15, 6300 Gråsten, kan man vælge at starte aftenen med at smage nogle af de retter, Inge Adriansen vil fortælle om. Det foregår selvfølgelig også på Landbrugsskolen, med start kl. 18.30. Spisningen og foredrag koster kr. 150 pr. person. Hvis man vil nøjes med foredraget, som starter kl. 19.30, koster det 50 kr. pr. person. Maden kræver tilmelding, det sker til Kaj Nissen på tlf. 74 67 80 80 eller på email kaj[a]kajnissen.dk