Nyhedsbrev 2022, Generalforsamling

Til modtagerne af nyhedsbrevet fra Kulturlandsbyen:
Her er to korte nyheder fra foreningen:
Generalforsamlingen d. 22.3. kl 1630 på Naturskolen, Gråsten Landbrugsskole
Generalforsamlingen afvikles efter vedtægterne og dagsordenen. Efter generalforsamlingen er der gratis aftensmad til medlemmerne, ikke-medlemmer betaler 50 kr.
Bestyrelsen har lavet et forslag til vedtægtsændring, fordi Gråsten Landbrugsskoles bestyrelse har ændret på foreningens brug af Den røde Lade, så den nu kun er tilgængelig for foreningen i sommermånederne. Da det derfor ikke længere er muligt at opfylde vedtægternes formål, har bestyrelsen besluttet at komme med to forslag til generalforsamlingen d. 22.3. vedrørende foreningens fremtid. Det ene går ud på en vedtægtsændring med nyt navn og formål, det andet på en opløsning af foreningen.
Vi opfordrer medlemmerne til at møde talstærkt op, hvis de vil være medbestemmende. Kontingent skal selvfølgelig være betalt før mødet. Forslaget er vedhæftet.
Vi opfordrer også til, at de, som vil spise med bagefter, melder sig til hos Bodil Gregersen mail bodilgreg@gmail.com, mobil 24237079 senest d. 18.3

Comedy på torsdag kl 1930 på Gråsten Landsbrugsskole
Sæsonens sidste højskoleaften på Gråsten Landbrugsskole byder som noget nyt på en af Danmarks bedste unge komikere, nemlig Michael Schøt. Han er især kendt for at lave politisk satire, og hver uge kan man på nettet se og høre hans kommentarer til, hvad der er sket i ugens løb, i “Schøtministeriet”. Han arbejder blandt andre sammen med Flemming Jensen, og er her i foråret på tur Danmark rundt med sit show:”Dæmonkratiet”. Entré 200 kr inkl. kaffe og kage, billetter kan købes ved indgangen.

Venlig hilsen
på bestyrelsens vegneHanne Næsborg